Artsen Centrum voor Borstreconstructie Claudia Willems Drs John H. Sawor Drs Marleen Meesters-Caberg Prof Dr Rene R.W. J. van der Hulst Drs Stefania Tuinder Drs Andrzej Piatkowski

Disclaimer

Verantwoording tekst

De teksten op deze site zijn algemene teksten. Elk individueel geval is anders en dient met de betreffende plastisch chirurg voor de operatie besproken te worden. Het is dan ook belangrijk eventuele onduidelijkheden vooraf te bespreken en duidelijk het verwachtingspatroon per geval te verhelderen. Het opschrijven van vragen kan het gesprek bij de plastisch chirurg vergemakkelijken.

Website

Aan het onderhoud van deze site besteden wij de grootst mogelijke zorg. Toch bestaat de mogelijkheid dat informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. Aan de teksten/inhoud van deze internetsite kunnen dan ook géén rechten worden ontleend.

Ontwerp: Marco Jeurissem
Techniek: Sander Sanders

Validering

Deze website is gevalideerd voor html en css en wordt dus in alle moderne browsers correct weergegeven en ook in speciale browsers voor bijvoorbeeld visueel gehandicapten.

Links

Het Centrum voor Borstreconstructie draagt geen verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar deze site van verwijst.

 

Borstreconstructie